Monday 19 March 2012

Cufarulfermecat te ajuta sa te transformi in personajul tau preferat

Cu totii am avut un personaj preferat in copilarie. Indiferent daca acesta se regasea intr-o poveste sau desen animat. Sau poate ne doream sa fim doctori, asistente, capitani, soldati. De asemenea, o parte dintre noi visam sa fim acei cantareti celebri sau actori recunoscuti in intreaga lume. Anii au trecut, iar fiecare a realizat ca poate fi doar personajul propriei sale vieti. Insa, exista o modalitate de a evada din realitate, prin participarea la un carnaval sau bal mascat.

Cufarul Fermecat va ajuta sa redescoperiti minunata lume a basmelor si povestilor, sau pur si simplu, sa va transformati in ceea ce ati dori sa fiti. Pentru a face posibil acest lucru, va oferim costume de carnaval disponibile in doua mari categorii:

                    costume carnaval adulti

                    costume carnaval copii

Astfel, va puteti bucura de magia unui carnaval alaturi de copiii vostri.

De asemenea, va punem la dispozitie costume serbare, cu scopul de a oferi copilului dumneavoastra o experienta de neuitat.

costumele de carnaval sunt disponibile in numeroase modele si culori, pentru a se potrivi perfect oricaror dorinte. Printre acestea se regasesc:

Personaje de poveste: Alba ca Zapada, Cenusareasa, Scufita Rosie, Alice in Tara minunilor, Vrajitoarea cea rea;

Personaje din desene animate: Bugs Bunny, Fred Flinstone, Barney, Popeye Marinarul, Batman, Ariel, Pantera Roz, Winnie the Pooh

Personaje din filme si ecranizari: Harry Potter, Masca, Sherlok Holmes, Gandalf (Lord of the rings), cowboy, Fat Gangsta, Chewbacca Star Wars;

Animalute: pisicuta, iepuras, ursulet, pinguin, ratusca, porcusor, crocodil, rac, elefant;

Asistenta, doctor, soldat, calugar. clovn, cupidon;

Mos Craciun;

Dar si Elvis, Lady Gaga, Michael Jackson.

In afara de cele sus mentionate, avem numeroase alte tipuri de costume carnaval.

Toate produsele pot fi atat cumparate, cat si inchiriate.

In cazul in care, nu doriti sa purtati costumul de carnaval decat o singura data, puteti sa optati pentru inchirierea acestuia.

 

 

 

 

 


costume carnaval, costum carnaval

No comments:

Post a Comment