Thursday 15 March 2012

VIDEO. "Ingredient" socant descoperit de o femeie, in meniul cumparat de la McDonald's

stirileprotv.ro Sa descoperi un fir de par in mancare nu e un lucru usor de suportat pentru stomac, dar in unele cazuri, ingredientele secrete care se ascund in pranzul tau pot depasi orice imaginatie.

A patit-o Raquel House din Indiana, SUA. Femeia si-a cumparat un meniu de la McDonald's, compus dintr-o inghetata, o portie de cartofi prajiti si o portie de McNuggets.

Dupa ce a muscat de cateva ori din bucatile de pui, Raquel a descoperit cu stupefactie ca mesteca ceva ce semana cu o bucata de blana. Cand s-a uitat mai atent, si-a dat seama ca erau de fapt pene, care ieseau triumfal din McNuggets.

Femeia a sunat imediat la fast-food-ul de unde cumparase meniul ca sa ii anunte de incident. Pentru ca raspunsul primit a fost extrem de evaziv, Raquel a contactat un reporter, pentru a face publica toata povestea.

Mancarea asta chiar este nemuritoare? Uite cum arata produsele McDonalds la 4 ani de la cumparare

Sub presiunea media, reprezenantii McDonald's au anuntat ca "vor investiga cazul, pentru ca sanatatea clientilor e cea mai importanta. Totusi, rugam clientii sa nu traga concluzii gresite despre produsele noastre."

 

 

No comments:

Post a Comment